IKKUNATEIPPAUKSET

TYYLIKKÄÄT IKKUNATEIPPAUKSET KAIKKIIN KOHTEISIIN!

Asiakas luo mielikuvan liikkeestäsi sen julkisivun perusteella. Huolitellut ikkunateippaukset voivat olla se ratkaiseva sysäys, joka saa hänet avaamaan juuri sinun liikkeesi oven. Toteutamme näyttävät ja laadukkaat ikkunateippaukset, jotka herättävät tehokkaasti huomiota ja luovat yritykselle yksilöllisen ilmeen. Ikkunateippauksia käytetään yhä enemmän myös sisustuksen osana lisäämään turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Tyylikäs ikkunateippaus on sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti.

TOIMISTOON UUTTA ILMETTÄ JA NÄKÖSUOJAA 3M TUOTTEILLA

Lasia voidaan käyttää viestintäpintana, sitä voidaan koristaa, käyttää erottamaan julkiset tilat yksityisistä tiloista ja sen avulla voidaan luoda mielyttäviä ympäristöjä. 3M lasinsomistuskalvoilla voidaan luoda erinomaisia yksityisyyttä ja koristeellisuutta parantavia toteutuksia laseihin ja ikkunoihin. Ihanteellinen ratkaisu antamaan tyylikäs ja omaperäinen tyyli lasipinnoille ostoskeskuksissa, myymälöissä, ravintoloissa, toimistoissa, hotelleissa ja kylpylöissä.

MITEN TILAAN IKKUNATEIPPAUKSEN?

Tarvitsetko ikkunateippausta? Toteutamme ikkunateippaukset alusta loppuun saakka. Saat meiltä tarvittaessa koko paletin aina graafisesta suunnittelusta asennustöihin saakka.

 

Ota yhteyttä, me autamme!

REFERENSSI­KOHTEITA