TURVAKALVOJEN ETUJA

  • Ehkäisevät varkauksia
  • Suojatun ikkunalasin rikkominen on erittäin hankalaa
  • Kustannustehokas ja nopeasti asennettava
  • Keino varkauksien ja ilkivallan torjumiseen
  • Sirpalesuoja tapaturmatilanteissa
  • Suojaa vakavilta loukkaantumisilta
  • Läpinäkyvä ja huomaamaton

ENEMMÄN AIKAA TAKAA VÄHEMMÄN VAIVAA SINULLE

Suurin osa varkauksista tapahtuu nopeasti, tyypillisimmin koko tapahtuma kestää alle 30 sekuntia. Jos varkaan toimia voitaisiin jollain tavalla hidastaa tai vaikeuttaa, saattaisi koko tapahtuma keskeytyä. Joka tapauksessa varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaisi huomattavasti.

Yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa käytettynä 3M turvakalvot auttavat suojaamaan arvokkaita laitteita ja irtaimistoa varkauksia vastaan.

KESTÄVÄ JA SITKEÄ TURVAKALVO

3M turvakalvo tekee lasista erittäin kestävän ja sitkeän, ja vaikeuttaa siten huomattavasti ilkivaltaa ja lasin läpi tunkeutumista. Kalvo myös vaimentaa lasiin kohdistuvan iskuvaikutuksen ja tarjoaa sirpalesuojan – lasin rikkoutuessa lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja pysyvät tiukasti paikallaan. Näin voidaan estää vakavia loukkaantumisia tapaturma-tilanteissa.

Edistyksellisen valmistusteknologiansa ansiosta 3M on onnistunut kehittämään erittäin ohuen ja täysin ainutlaatuisen turvakalvon.

KUSTANNUS­TEHOKASTA JA TOIMIVAA

3M Turvakalvo on kustannustehokas tapa estää varkauksia ja ilkivaltaa, sillä kalvot on helppo kiinnittää olemassaolevien ikkunalasien pintaan. Turvakalvon käytöstä on erittäin positiivisia kokemuksia useilta eri aloilta, joissa turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. 3M Turvakalvoja käytetään mm. lentokentillä, sairaaloissa, kouluissa, kaupoissa, toimistoissa, tehtaissa ja valtion virastoissa.

Turvakalvoja asentavat vain valtuutetut, ammattitaitoiset 3M jälleenmyyjät ja asentajat. Näin varmistetaan kalvojen toimivuus ja paras mahdollinen suorituskyky. Lisäksi 3M tarjoaa seitsemän vuoden takuun kaikille turvakalvoilleen.

Muutama referenssi asiakkaistamme:

Metso Oyj

Finnavia

Kuntoutussäätiö

Rakennus Omera Oy

Rakennusliike lapti Oy